Blogi

Lue Aatteen blogia! Näet uusimmat kuulumiset ja ketterän toimiston käänteet.

Täytyy olla äksöniä!

Siirryin takaisin mainonnan ja markkinoinnin pariin Aatteelle rahoituspäällikön hommista. Miksi? Lue myyjämme Tiinan kirjoitus aiheesta!

Lue artikkeli

Asiakkuusjohtajan ajatuksia

Olen ollut Aatteen matkassa jo pian kolme kuukautta. Päivät, viikot ja kuukaudet menevät kovaa vauhtia, ja tylsiä hetkiä ei ole vielä nähty. Olemme tehneet mielettömiä asioita!

Lue artikkeli

Mistä tunnistat hyvin tehdyn verkkosivun?

Miksi hyvin tehty verkkosivu on tärkeä? Monella yrittäjällä ja yrityksellä ei aina tule mieleen se, että verkkosivu on yrityksen käyntikortti ja nykyaikana monesti ensimmäinen kosketus asiakkaaseen.

Lue artikkeli

Millainen on hyvä logo?

Logo on tärkein yksittäinen graafinen elementti yrityksen ilmeessä. Sen on oltava yrityksen näköinen ja annettava oikea ensivaikutelma uudelle asiakkaalle. Mistä hyvän logon sitten tunnistaa?

Lue artikkeli

Etäsuunnittelijan ajatuksia, osa 3

Tähän etäilyyn on tottunut jo aikaa sitten! Virtuaalinäkymisestä on tullut uusi standardi ja yhteydenpito hoituu täysin kelvollisesti näinkin. Lue etäsuunnittelijan ajatuksia osa 3.

Lue artikkeli

Kuvitettua vaiko kuvattua?

Viestinnässä käytetty kuvamaailma vaikuttaa visuaaliseen ilmeeseen ja sitä kautta mielikuviin, joita yrityksestä herää. Milloin kannattaa käyttää valokuvia ja milloin uskaltautua käyttämään kuvituksia?

Lue artikkeli

Etäsuunnittelijan ajatuksia, osa 2

No niin, reilu viikko on vierähtänyt etähommissa. Onhan tämä mielenkiintoista aikaa. Me ihmiset tottakai paiskimme arkisin hommia, kun taas lemmikit ympäri Tamperetta näyttävät ottavan tilanteen yllättävänkin rennosti!

Lue artikkeli

Etäsuunnittelijan ajatuksia

Näin tässä nyt sitten kävi. Korona jyrää ympäri maailmaa, myös Pirkanmaalla. Me otimme asian heti vakavasti ja kuuntelimme porukkaamme. Nyt paiskitaan etähommia!

Lue artikkeli

Asiakkuusjohtaja (löydetty!)

Aate menee kovaa vauhtia eteenpäin, ja haluamme vahvistaa kovien luiden joukkoamme kutsumalla sinut mukaan. Hae nyt!

Lue artikkeli

Hakukoneoptimointi ja miksi sitä tehdään

Mietitkö mitä hakukoneoptimointi on ja miksi sitä tehdään? Kurkkaan sisään ja nappaa vinkit talteen miksi sinunkin tulisi tehdä hakukoneoptimointia.

Lue artikkeli