Etäsuunnittelijan ajatuksia

18.03.2020

Näin tässä nyt sitten kävi. Korona jyrää ympäri maailmaa, myös Pirkanmaalla. Me otimme asian heti vakavasti ja kuuntelimme porukkaamme. Jos joku kuului itse tai hänen lähipiirissään joku kuului riskiryhmään, sai toimiston pölyt karistaa taakseen heti halutessaan. Näillä asioilla ei kannata leikkiä. Ja niinhän siinä kävi, että pian olimme kaikki jossain muualla kuin Varastokadun toimistolla. Nyt paiskitaan etähommia!

Onneksi tarpeelliset sähköiset viestimet ovat olleet käytössämme jo pitkään, joten ajatuksemme vaihtuvat edelleen kätevästi. Eihän tämä samanlaista ole kuin avokonttorilla, mutta kyllä tästäkin selvitään. Toimistolla käytössä ollut musiikinkuuntelusysteemi on yksi asia, jota jään itse kaipaamaan. Siinä missä itse saatoin tarjoilla Sonoksesta old school räppiä, joku toinen kuuntelutti ysäriä tai fuusiojazzia. Ja onhan siinä puolensa, kun joku keksii hauskan jutun ja ryhmä vilkkailla mielikuvituksilla varustettuja ihmisiä lähtee viemään tarinaa hyvinkin omituisiin suuntiin. Huoh. Mutta on tässä eristäytymisessä hyviäkin puolia. Ainakin aamupuuroon saa sujautettua pakkasesta mustikat kädenkäänteessä ja työmatkat inhoine päästöineen ovat nollassa.

Ihminen, myös mainos-sellainen, on onneksi mukautuvainen. Nyt kukin meistä tekee töitä missä haluaa. Kasvotusten tekeminen on vaihtunut virukselta lymyilyyn, mutta Aatteen tehokkuutta korona ei ole päässyt vahingoittamaan. Porukka on kiitettävän terveenä, ja edistämme asiakkaidemme asioita ennennäkemättömällä tarmolla! Aatteen oma tarina käynnistyi aikoinaan parahiksi taloudelliseen taantumaan ja siitä selvittiin. Kyllä tästäkin selvitään. Kun ajat ovat haastavat, korostuu oivaltavan markkinoinnin merkitys entisestään. Ja sehän meiltä luonnistuu 🙂

Tsemppiä kaikille! Samassa veneessä tässä ollaan 🙂