Palvelut

Graafinen suunnittelu

Meiltä löytyy luova osaaminen niin yrityksen visuaalisen ilmeen luomiseen kuin pakkaus- ja logosuunnitteluun. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset laadukasta suunnittelua.

Hyvä design huomataan ja sitä suorastaan himoitaan

Hyvä design kulkee linjassa brändin visuaalisuuden kanssa. Meille suunnittelun avainsanoina ovat käytettävyys ja toimivuus. Kohderyhmään vetoavalla pakkauksella tai houkuttelevalla ja edustavasti brändätyllä liiketilalla kasvatamme kassavirtaa.

Niitä näyttävämpiä

Yritysilme

Yhtenäisen brändin tunnistus perustuu systemaattisesti kanavassa kuin kanavassa toistuvaan yritysilmeeseen. Yritysilmeessä huomioidaan brändin värit, graafiset elementit ja niiden toistuminen sekä käytettävä fonttimaailma. Kokonaisuuden tavoite on pystyä liittämään yritykseen haluttavia mielikuvia.

Logosuunnittelu

Logolla on valtava määrä tehtäviä. Sen kertoo parhaimmillaan yksin yrityksestä sen nimen ja toimialan sekä viestii yrityksen arvoista ja kiinnostuksen kohteista. Hyvä logo toimii kaikissa kanavissa, ja siitä käytetään erilaisia versioita eri tilanteissa.

Pakkaussuunnittelu

Kunnon pakkaus kiteyttää brändin houkuttelevasti kuluttajan ulottuville. Se erottuu myyvästi hyllystä, kertoo olennaiset asiat selkeästi ja suojaa tuotetta koko toimitusketjun matkan.

Visuaalinen identiteetti

Brändin täytyy erottua massasta ja näkyä johdonmukaisesti kanavassa kuin kanavassa. Visuaalisuus antaa kaikki mahdollisuudet, todellista ammattitaitoa on pitää kokonaisuus selkeänä ja toimivana.

Näytä lisää