Palvelut

Hakukoneoptimointi

Mikäli sivustosi kaipaa hakukoneoptimointia ja haluat saada sivustosi sijoittumaan hakukoneiden kärkipaikoille, ota meihin yhteyttä. Ajantasaisella tiedollamme ja taidollamme pidämme huolta siitä, että saat luotettavaa ja laadukasta hakukoneoptimointia. Samalla varmistat, että yrityksesi sekä sivustosi näkyy ja löytyy hakukoneista.

Mitä hakukoneoptimointi on?

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) tarkoitetaan sivuston kehittämistä sellaiseksi, että asiakas pystyy löytämään sen helposti verkosta. Optimoinnin tavoite on saada sivusto hakukoneen, kuten Googlen, hakutulossivun ensimmäisille sijoille. Optimoinnilla verkkosivusta tehdään teknisesti toimiva, käyttäjäystävällinen ja sisällöltään asiakkaiden tarpeita vastaava.

Hoidamme sivustollasi kuntoon

Schema

Schemat ovat strukturoitua dataa, jota on tärkeää esittää oikeassa muodossa, jotta haku­koneet ymmärtävät, mistä sivustolla on kyse. Mitä helpommin hakukone ymmärtää sivuston tarkoituksen ja saa kiinni haluamistaan data­pisteistä, sitä paremmin se pisteyttää sivuston verrattuna kilpailijoihin.

Sisällön­tuotanto

Sivustoa, jonka sisältö liittyy aiheeseen, arvostetaan hakukone­sijoituksissa enemmän kuin sivustoja, joiden sisältö sivuuttaa aihe­aluetta tai on määrältään vähäistä. Hyvä sisältö kiinnittää hakukone­robottien huomion, mutta ennen kaikkea se tuo sivustolle lisä­arvoa asiakkaan silmissä.

Tekninen auditointi

Väärät tekniset ratkaisut vahingoittavat nopeasti sivuston hakukone­sijoituksia. Kehnot tai puutteelliset verkkosivu­toteutukset voivat karkottaa hakukone­robotit tai jopa estää niiden toiminnan kokonaan, jolloin sivu ei näy hakutuloksissa.

Hakusana­optimointi

Oikeiden haku­sanojen valinta ja optimointi on tärkeää. Valitsemalla oikeat yritykseen liittyvät haku­sanat ja optimoimalla ne sivustolle voidaan kasvattaa sivuston orgaanista näkyvyyttä, liikennettä ja myyntiä.

Näytä lisää