#NÄENEPSY

Maailma muuttuu, kun tietoa karttuu.

Neuropsykiatriset ongelmat koskettavat kaikenikäisiä. Me haluamme tukea tärkeää työtä, joten suunnittelimme ja toteutimme asiaa ajaville pirkanmaalaisille vanhemmille ilman veloitusta verkkosivut. Visiteeraa sinäkin sivuilla ja kanna kortesi kekoon.

”Kasvava ja laajeneva näeNepsy-toiminta kaipasi tuekseen nettisivuja viime vuonna. Vapaaehtoispohjalta ponnistava tiimi lähestyi mainostoimistoja pro bono -periaatteella hyvän asian tukemiseksi, ja tamperelainen mainostoimisto Aate lähti avokätisesti mukaan tarjoamalla palvelujaan tiimille pro bono. Aate toteutti naenepsy.fi-sivut nopeasti ja ammattitaitoisesti ja on kohdellut tiimiä alusta alkaen upeasti. On ollut ilo tehdä töitä tämän ammattimaisen toimiston kanssa.

Sivut ovat saaneet hyvää palautetta, ja niiden visuaalista ilmettä on myös kehuttu kauniiksi. Sivut ovat mahdollistaneet toiminnan laajentumisen kokemuskertomusten keruuseen ja tiedon levittämiseen neuroepätyypillisten ihmisten tilanteesta entistä tehokkaammin. Sivuja on esitelty myös esimerkiksi näeNepsy-tiimin kansanedustajatapaamisessa ja muissa yhteistyökuvioissa. Sivut ovat löytäneet kohderyhmänsä hyvin: perustamisestaan alkaen sivuilla on jo 42 300 kävijää ja sivuilla myös viihdytään hyvin: käyntien kesto on keskimäärin 1:39 minuuttia.

Lämmin kiitos Aatteen huippuammattilaisille, jotka näkivät näeNepsy-toiminnan merkityksen ja lähtivät mukaan nettisivuprojektiin!”

– näeNepsy-tiimin puolesta Johanna Argillander

+ 6500

verkkosivulla vierailijaa ensimmäisellä viikolla

+ 660 %

Instagram-seuraajaa