Palvelut

Konstit on monet, voidaan sanoa. Käänny puoleemme, kun sinulla on tuote tai palvelu, jonka näkyvyyttä, myyntiä tai mainetta haluat edistää erityisellä tavalla. Me mietimme markkinointiisi jotain spesiaalia.

Sisällön­tuotanto

Myyvä tarina on sujuva, selkeä ja oivaltava. Halunnet kertoa tuotteestasi tai palvelustasi juuri niin. Parhaassa tapauksessa asiakkaasi enemmän kuin kiinnostuu ja saat liittää hänet pysyvästi omaan heimoosi.

Graafinen suunnittelu

Yrityksen visuaalinen ilme kumpuaa intohimosta ja ymmärtämisestä. Se kiinnittää näkijänsä huomion ja saa hänet janoamaan lisää. Anna meidän suunnitella kokonaisuudesta niin toimiva, että erotut kilpailijoistasi kilometrikaupalla.

Verkkosivut

Yrityksesi ensikontakti potentiaaliseen asiakkaaseen tapahtuu siinä kädenkäänteessä, kun hän kaivaa puhelimen taskustaan ja googlaa itsensä sivuillesi. Silloin sivujen on onnistuttava, jotta kanssakäyminen saa jatkoa.

Liukuhihna

Tehdään siistiä, mutta niukkaa ja nopeasti. Sisältää 1-3 sivua. Ei alkupalaveria.

Responsiiviset verkko­sivut, teknisesti hakukoneoptimoidut.

Helmi

Käytetään verkko­sivuihin enemmän aikaa sekä ajatusta, ja saatetaan tuotteesi tai palvelusi hyvin sivuilla kävijän tietoisuuteen. Sisältää alkupalaverin.

Responsiiviset verkko­sivut, teknisesti hakukone­optimoidut, yhteydenotto­lomake ja käyttö­koulutus. Mahdollisuus blogiin.

Timangi2

Kaikki on mahdollista, kun kerrot yrityksesi tarpeet tarkasti. Me loihdimme yrityksellesi uniikit, brändin näköiset ja kuuloiset verkko­sivut. Sisältää alku­palaverin, sparrausta ja sopivan määrän hionta­kierroksia.

Responsiiviset verkko­sivut, teknisesti hakukone­optimoidut, yhteydenotto­lomake ja käyttö­koulutus. Eikä siinä vielä kaikki, koska kaikki on mahdollista.

Jätä viesti