Video ja valokuvaus

Simppeleistä somevideoista tärisyttäviin TV-spotteihin

Nykymaailma on kyllästetty valokuvilla. On tärkeää, että kuvat, jotka edustavat yritystäsi, ovat korkealaatuisia. Me osaamme video- ja valokuvauksen, valaisun, äänityksen sekä jälkituotannon. Näin pienikin projekti huokuu parasta jälkeä.

Ota yhteyttä

Kuva on tuhat sanaa ja video tuhat kuvaa

Kuvaus ja leikkaus ovat tärkeitä ja niitä saat lähes joka tekijältä, mutta jyvät erotellaan akanoista käsikirjoituksen, valaisun, värimäärittelyn ja äänisuunnittelun avulla.

Tuotantotiimimme skaalautuu ketterästi tarpeesi mukaan. Tarvittaessa otamme avuksi hyviksi todettuja luottokumppaneitamme, jotka ovat kukin oman alueensa koulutettuja ja kokeneita osaajia.

Ota yhteyttä

Markku Kuumola

Copywriter, partner

Meiltä saat vaikkapa

Brändifilmi ja yritysvideo

Elokuvan kerronnallinen voima jyllää brändinrakennuksessa. Esitellään yrityksesi toimintaa tavalla, joka herättää aitoa kiinnostusta ja välittää harmaiden tilastojen sijasta yhteisösi uniikin tunnelman.

TV-spotti

Ei tuotantoa niin suurta, etteikö se onnistuisi Aatteen kautta. Kun haluat viestisi kotisohville kautta maan valitse toimisto, joka kehittää SEN idean, jolla huomio kiinnittyy brändisi arvoisella tavalla.

YouTube-mainos

Tubessa on tulevaisuus. Me autamme sinua tavoittamaan kohderyhmäsi, säästämään kustannuksissa ja ohjaamaan liikenteen verkkosivuillesi.

Instagram-video

Kuvavirrasta hyppäävät esiin vain oikeasti erilaiset. Me autamme sinua erottumaan eduksesi silloinkin, kun aikaa on vähän ja kilpailua paljon.

Katso lisää