Palvelut

Printti

Me ymmärrämme printin mahdollisuudet painotekniikoita myöten ja pyöritämme tarpeen vaatiessa tarkkaan aikataulutettua ilmoitusrumbaa tai suunnittelemme näyttävän esitesarjan. Soita meille, niin jutellaan.

Käyntikorteista suurtulosteisiin

Printin vaikutus on edelleen käsinkosketeltavan tehokas. Kun haluat hurmata kohderyhmäsi, ota meihin yhteyttä. Me suunnittelemme käyntikortit, jotka noteerataan ensi kättelyssä, esitteet ja asiakaslehdet, jotka kiinnostavat lukemaan kerta toisensa jälkeen, sekä jättitaulut, jotka MYYVÄT maantien varrella.

Ajatuksen kera

Esite

Vanhojen kunnon esitteiden ei tarvitse olla vanhanaikaisia. Yrityksestä voidaan kertoa modernilla ja kiinnostavalla tavalla myös esitteissä. Me kehitämme esitteistä osaavan painon kanssa yhteistyössä myyviä ja upeita luomuksia. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Asiakaslehti

Kunnon asiakaslehti on monen asian summa. Kiinnostava sisältö houkuttaa lukemaan itsensä yhä uudestaan ja uudestaan, raikas kuvamaailma kuljettaa lukijaa aukeamalta toiselle kuin siivillä. Kun lehteen on vielä valittu kohderyhmiä puhutteleva paperi, on kokonaisuus vastustamaton.

Käyntikortti

Kunnon käyntikortti kertoo antajastaan paljon. Kun käteen annetaan kortti, joka tuntuu hyppysissä laadukkaalta, jatkuu laadukkaan yrityksen brändimielikuva systemaattisesti kulkuaan. Aivan kuten tekee sporttisen mallinen ja oloinen kortti. Kerro minkälaisen mielikuvan sinä haluat herättää käyntikortillasi, niin suunnitellaan sellainen.

Juliste

Suuri pinta herättää mukavasti huomiota, kunhan graafikko osaa ottaa siitä kaiken hyödyn irti. Meillä osaa. Julisteella on mahtavat mahdollisuudet esimerkiksi vilkkaassa ja urbaanissa ympäristössä. Ota yhteyttä, niin katsotaan, kuinka piristämme sinun liiketoimintaasi julisteen keinoin!