Referenssit

Aate ylpeänä esittää:

Upeita yrityksiä, upeaa yhteistyötä! Me kuljemme asiakkaidemme matkassa kumppanina, luottotahona, joka auttaa kaikessa markkinointiin liittyvässä. Ja vähän muussakin.


Tampereen Kovakivi Oy

Vuonna 1914 perustettu perheyritys.

Kovakivi Oy louhii ja jalostaa kotimaista graniittia yli sadan vuoden kokemuksella. Ekologiset ratkaisut kestävät sukupolvelta toiselle. Esimerkiksi Tampereen Hämeenkadun raitio­tien katu­kiveykset ja pysäkki­laiturit on tehty Kovakiven materiaaleista.


+78 %

näytöt hakutuloksissa

+82 %

klikkauksia hakutuloksissaOP Tampere

Taloustaitojen opetusta nuorille.

Finanssikoutsit ovat osa OP Tampereen yhteiskuntavastuullista työtä nuorten taloustaitojen kohentamiseksi. Me olemme tehneet Finanssikoutseille digitaalisten kanavien ulkoasut sekä verkkosivut, paikan, josta Finanssikoutsien sisällön löytää turvallisesti ja kootusti.

”Aatteen kanssa on ilo työskennellä: he ovat proaktiivisia, ajattelevat asiakaslähtöisesti ja heillä on loistava ”kyllä onnistuu” -asenne. Heidän työskentelytapansa on ratkaisukeskeistä ja idearikasta, ja se vapauttaa omaa aikaamme muuhun tekemiseen. Lämpimät suositteluni!”
– Tarja Sara


+50%

näyttökerrat hakukoneissa

Uusi

tapa tavoittaa nuoria#NäeNepsy

Maailma muuttuu, kun tietoa karttuu.

Neuropsykiatriset ongelmat koskettavat kaikenikäisiä. Me haluamme tukea tärkeää työtä, joten suunnittelimme ja toteutimme asiaa ajaville pirkanmaalaisille vanhemmille ilman veloitusta verkkosivut. Visiteeraa sinäkin sivuilla ja kanna kortesi kekoon.


+6500

verkkosivulla vierailijaa ensimmäisellä viikolla

+660

Instagram seuraajaaLehto Asunnot Oy

Laadukkaita koteja järkevään hintaan.

Kotimaista tehdastuotantoa sekä moduuli­ajat­telua hyödyntävä rakennusalan in­no­va­tii­vi­nen uudistaja loihtii uuden elämän esimerkiksi Turun sataman liepeille rakentuvalle uudelle kau­pun­gin­osal­le. Yhdessä Aatteen kanssa.


WordPress

pohjaiset verkkosivut

Alueen

mainosmateriaalitLinkosuon Kahvila Oy

Yli 80 vuotta vanha ja herkullisesti tässä päivässä.

Uudistimme legendaarisen kahvila- ja ravin­to­la­palve­luita Pir­kan­maal­la tarjoavan per­he­yri­tyksen ilmeen ja tavan puhua. Nyt yhteensä 14 kahvilaa ja ravintolaa erottuu taas alan alati kove­ne­vassa kilpailussa muista toimi­joista raikkaalla otteellaan.


Uusi

graafinen ilme

Uusi

tapa puhuaTampereen Pyrintö Ry

Rakkaudesta lajiin.

Punaista päälle ja Pyntsälle! Koripallo on upea laji, jota suosittelemme aina ja kaikkialla mielihyvin jokaiselle. Olemme suunnitelleet miesten edustus­jouk­ku­een markkinointia useita vuosia – aina samalla innokkuudella!
Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy

Isokin voi olla ketterä.

Hulvattoman ammattitaitoinen isännöintiyritys, yksityisessä omistuksessa toimiva Pamis, toimii Tampereen Kalevassa. Yrityksen yli 50 osaajaa tunnetaan iloisesta asenteestaan sekä siitä, että he jos ketkä osaavat säilyttää kiinteistön arvon.
Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Koko kaupungin ylpeys.

Vuonna 1929 toimintansa aloittanut tasokas hotelli Tammerkosken äärellä. Upeassa rakennuksessa on pidetty tyytyväisinä presidentit ja viihde­maailman kirkkaimmat tähdet. Kokosimme kiintoisia tarinoita Tammerin eri vuosi­kym­me­niltä arvokkaan juhlakirjan kansien väliin.
Eliittikatot Oy

Poikkeuksellisen rajusti kasvanut perheyritys.

Eliittikatot tunnetaan alansa tyylikkäänä toimijana, joka pitää, mitä lupaa. Olemme saaneet kulkea kumppanina Lahden seudulla toimintansa käynnistäneen yrityksen kasvussa kahden hengen start upista valta­kunnal­liseksi toimijaksi. Poik­keusai­koina paras tulos tehdään digitaa­lisella markkinoinnilla.

”Aate reagoi nopeasti ja tekee mitä sovitaan. Yhteinen ideointi on aina tuottanut hyvät tulokset.”
– Markku Kamula
B10 Varainhoito Oy

Modernin varainhoidon edelläkävijä.

Yksityi­sesti omis­tettu suoma­lainen sijoi­tus­­pal­ve­lu­yhtiö tar­joaa koko­nais­va­ltaista Family Office -palvelua varak­kaille yksi­tyis­­henki­­löille sekä laa­jaa omai­­suu­den­hoito­­pal­velua sääti­öille. Rakensimme pieteetillä kootun markkinoinnin kruunuksi tyylikkäät verkkosivut tässä ihan hiljan.
Sasor Ravintolat Oy

Upeat sisarukset.

Sasor Sorsapuiston laidalla sekä Sorella Sorin­aukiolla ovat Tampereen ravintola­elämän todellisia helmiä. Ja vieläpä yksityisessä omistuksessa. Olemme suunni­telleet molemmille ravintoloille nettisivut ja verkkokaupat. PS Käykää tsekkaamassa Sorellan huikeissa kella­riti­loissa joku bändi!
Avosylin Oy

Tulevien sukupolvien hyväksi.

Teemme pitkäjänteistä työtä vahvasti tuettua perhehoitoa tekevän Perhehoitokumppanit Suomessa Oy:n ja lastensuojelun vaihto­ehto­palve­luja tuottavan Neljän Asteen kanssa koko­nais­val­tai­sen Avosylin-konseptin hyväksi. Yritykset toimivat alansa suun­nan­näyt­tä­jinä, kestävän kehityksen ytimessä.