Palvelut

Verkkosivut ja -kaupat

Toteutamme ja koodaamme verkkosivustoja sekä sisällönhallintajärjestelmällä että ilman. Suosimme avoimia ratkaisuja, joiden kanssa et ole jumissa. Usein sopivin alusta onkin maailman suosituin ja avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPress, jonka avulla keskeisten sisältöjen päivittäminen julkaisun jälkeen onnistuu tarvittaessa ilman erityisiä tietoteknisiä taitoja.

Verkkosivuille tuotamme mielellämme myyvää sisältöä ja miksei myös näyttävää kuvitusta tai huomiota herättävää videosisältöä.

Kysy lisää toimisto@aate.fi tai 0400 600 406

Suunnittelemme räätälöityjä, responsiivisia ulkoasuja.

Meille on itsestään selvää, että sivusto näyttää hyvältä ja on helppokäyttöinen käyttäjän laitteesta ja sen näyttökoosta riippumatta.

Avaimet käteen ­-periaatteeseemme kuuluu halutessasi myös palvelintila, domain ja verkkosivujen ylläpito. Kehitämme mielellämme yhdessä verkkosivuja edelleen ja autamme sinua kasvattamaan sivujesi liikennettä erilaisin diginäkyvyyden keinoin.

Leiskaamme ja koodaamme

Ulkoasu ja rakenne

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivullesi helposti käytettävän ja modernin rakenteen sekä ulkoasun. Hyvin suunniteltu sivurakenne auttaa myös hakukoneita suunnistamaan sivustolla ja nostamaan sivuston sijoitusta hakukoneissa.

WordPress

Aatteen tuottamat verkkosivut rakennetaan maailman suosituimmalla avoimeen lähdekoodiin perustuvalla sisällönhallinta­järjestelmällä eli WordPressillä. WordPress tarjoaa helpon muokattavuuden ja sisällönhallintatyökalut loppukäyttäjälle.

WooCommerce-verkkokauppa

Haaveiletko omasta verkko­kaupasta tai kaipaako vanha verkkokauppasi uudistusta? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa.

Palvelinratkaisu

Palvelimen valinnalla on suuri merkitys sivuston nopeuteen, löydettävyyteen ja kävijä­kokemukseen. Kaikki verkkosivumme yllä­pidetään turvallisilla ja nopeilla, kotimaisen palvelun­tarjoajan palvelimilla.

Näytä lisää