Verkkosivut ja -kaupat

Onepager-laskeutumissivuista verkkokauppoihin

Toteutamme ja koodaamme verkko­sivustoja sekä sisällönhallinta­järjestelmällä että ilman. Suosimme avoimia ratkaisuja, joiden kanssa et ole jumissa. Usein sopivin alusta onkin maailman suosituin ja avoimeen lähde­koodiin perustuva WordPress, jonka avulla keskeisten sisältöjen päivittäminen julkaisun jälkeen onnistuu tarvittaessa ilman erityisiä tieto­teknisiä taitoja.

Verkko­sivuille tuotamme mielellämme myyvää sisältöä ja miksei myös näyttävää kuvitusta tai huomiota herättävää videosisältöä.

Ota yhteyttä


Räätälöidyt ja responsiiviset verkkosivut

Suunnittelemme räätälöityjä, responsiivisia ulkoasuja. Meille on itsestään selvää, että sivusto näyttää hyvältä ja on helppo­käyttöinen käyttäjän laitteesta ja sen näyttö­koosta riippumatta.

Avaimet käteen -periaatteeseemme kuuluu halutessasi myös palvelin­tila, domain ja verkko­sivujen ylläpito. Kehitämme mielellämme yhdessä verkko­sivuja edelleen ja autamme sinua kasvattamaan sivujesi liikennettä erilaisin diginäkyvyyden keinoin.

Leiskaamme ja koodaamme

Ulkoasu ja rakenne

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivullesi helposti käytettävän ja modernin rakenteen sekä ulkoasun. Hyvin suunniteltu sivurakenne auttaa myös hakukoneita suunnistamaan sivustolla ja nostamaan sivuston sijoitusta hakukoneissa.

WordPress

Aatteen tuottamat verkkosivut rakennetaan maailman suosituimmalla avoimeen lähdekoodiin perustuvalla sisällönhallinta­järjestelmällä, eli WordPressillä. WordPress tarjoaa helpon muokattavuuden ja sisällönhallintatyökalut loppukäyttäjälle.

WooCommerce-verkkokauppa

Haaveiletko omasta verkkokaupasta tai kaipaako vanha verkkokauppasi uudistusta? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa.

Palvelinratkaisu

Palvelimen valinnalla on suuri merkitys sivuston nopeuteen, löydettävyyteen ja kävijä­kokemukseen. Kaikki verkkosivumme ylläpidetään turvallisilla ja nopeilla, kotimaisen palvelutarjoajan palvelimilla.

Katso lisää